Ecologische speeltoestellen

Ontdek onze cradle-2-cradlefilosofie

A’muze schrijft een groen verhaal. Vanuit onze cradle-to-cradlefilosofie zorgen we ervoor dat alle gebruikte materialen na hun leven in het ene product nuttig ingezet worden in een ander. 

Onze ecologische speeltoestellen worden aan het einde van hun levenscyclus gerecycleerd tot een nieuw product. Zonder kwaliteitsverlies of het storten van restproducten. Scholen helpen ons hierbij door te laten weten wanneer een speeltoestel na jaren dienst einde cyclus is. Wij halen het product op en zorgen voor de verdere afhandeling.

 

Eco-Bench 

Ons gamma bevat ook een ecoversie van de Bench. Die resulteert uit de recyclage van afgedankte groene, paarse en oranje Benches. Uiteraard dragen we zo samen bij aan een betere wereld, maar u koopt er ook een pièce unique mee. De toffe, bruingetinte ecovarianten hebben immers elk hun eigen unieke kleur, die het resultaat is van de menging van gekleurde gerecycleerde materialen waarmee de eco-Bench werd vervaardigd. 

 

Belgisch kwaliteitsproduct

A’muze by Medio’s is een Belgisch merk pur sang. Van ontwerp over productie tot eindafwerking, alles gebeurt op eigen bodem. Niet alleen mogen we trots zijn op onze eigen producten, de vervaardiging ervan heeft bovendien geen belastende impact op het milieu, want wij houden de ecologische voetafdruk heel klein. Redenen genoeg om voor A’muze te kiezen.