Over Medio’s, uw specialist in verantwoord speelgoed

In ons gamma van verantwoord speelgoed vindt u eenvoudige, kleurrijke, aantrekkelijke maar vooral heel originele speeltuigen voor buiten. Ze kunnen op heel eenvoudige manier op de speelplaats worden geplaatst. Zonder grondwerken, veiligheidsbevloering of montagekosten.

Recreatie betekent opnieuw creëren, herbronnen, blij maken, opnieuw dynamiseren… En die recreatie gaat dankzij ons verantwoord speelgoed op school door op de speelplaats. Steeds vaker krijgt die speelplaats dan ook de nodige aandacht. Afhankelijk van het beschikbare budget gebeurt de speelplaatsinrichting stap per stap. Het belang hiervan voor de ontwikkeling van het kind wordt meer en meer ingezien.

  • De speelplaats is belangrijk als de plek waar het kind zijn persoonlijkheid kan ontwikkelen, in samenspel met andere kinderen.
  • De speelplaats is belangrijk als de plaats waar het kind kan bewegen, zijn sportieve en competitieve kwaliteiten kan ontplooien en zich kan meten met zijn vriendjes.
  • De speelplaats is belangrijk omdat ze ruimte laat aan het kind om zijn sociale en emotionele vaardigheden te ontwikkelen, spelenderwijs.
  • De speelplaats biedt vreugde, vrijheid en geluk.
  • De speelplaats betekent gezondheid en evenwicht.

Bekijk ons assortiment verantwoord speelgoed, samen met uw team. En laat u verleiden, maar wees ook kritisch. We staan open voor alle reacties, want die kunnen ons helpen om onze producten te verbeteren of aan te passen.

Wij hopen iets van u te horen. Contact opnemen kan via ons contactformulier.

 

Isabel Vervaque en Sabine Ballière.